Jobs

Ontdek hier je nieuwe professionele uitdaging

Op zoek naar uw droomjob ?

Teitu als partner ?

Onze Jobs

Teitu is steeds op zoek naar getalenteerde personen met ervaring in Marketing, Sales, Human Resources, Communication, Customer Service, ICT, Engineering, Logistics & Supply Chain.

Afhankelijk van de behoefte van de klant gaat het om:

  • Jobs van onbepaalde duur.
  • Detacherings-, interim management– of freelance-opdrachten

Teitu is steeds vanaf de briefing tot en met de evaluatie betrokken bij het project. Zo heeft u nooit het gevoel er alleen voor te staan… want we delen graag de ‘experience’.

Registreer hierSolliciteer spontaanContacteer ons

Hieronder vindt u een overzicht van ons huidig jobaanbod.
Contacteer ons voor meer info over de confidentiële vacatures.

Op zoek naar uw droomjob ?

Teitu als partner ?

Recruitment Solutions

Op vlak van rekrutering, gaande van specialisten over management tot directiefuncties, is Teitu uw partner. In overleg bepalen we welke methodiek het best geplaatst is om uw vacature zo snel en efficiënt mogelijk in te vullen.

Druk hier om meer te lezen

Consultancy & Coaching

Heeft uw bedrijf tijdelijk nood aan specifieke ervaring en is de kennis in uw bedrijf niet aanwezig? Of wenst u uw kaderleden en getalenteerde medewerkers te laten coachen? Nood aan een training op maat ? One-to-one of groepssessie?
Druk hier om meer te lezen

Detachering & Interim Management

Met de handen in het haar omdat uw marketingmanager met zwangerschapsverlof gaat? Neemt de sales director zijn of haar tijdskredietTijdelijk nood aan interne versterking voor specifieke projecten?
Druk hier om meer te lezen

Loopbaanbegeleiding

Bij Teitu zijn we overtuigd van een Total Experience Approach: op elk moment van de levenscyclus én op elk moment van de loopbaan van een individu. Experience staat daarin voor ervaring en beleving. Je stapt – nee, je springt! – vanuit je levenservaring naar een nieuwe professionele beleving.
Druk hier om meer te lezen

Jobs

Teitu is steeds op zoek naar getalenteerde personen met ervaring in Marketing, Sales, Human Resources, Communication, Customer Service, ICT, Engineering en Logistics & Supply Chain.
Druk hier om meer te lezen

Contact

Hebt u enkele vragen of wilt u een persoonlijk contactmoment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze Teitu medewerkers. Op deze manier kunnnen wij u zo snel mogelijk verder helpen.
Druk hier om meer te lezen