Bedankt

Bedankt dat we je gegevens mogen bewaren in onze database. Neem gerust een kijkje op onze website.

Op zoek naar uw droomjob?

Interesse in onze Recruitment Solutions ?

Bij dringende vragen, aarzel niet om contact op te nemen.

32 (0) 477 75 35 65 (Sabine Mattheessens)
32 (0) 478 88 01 41 (Johan Sack)
Teitu (Maatschappelijke zetel)
Vrasenestraat 169,
9100 Sint-Niklaas

Recruitment Solutions

Op vlak van rekrutering, gaande van specialisten over management tot directiefuncties, is Teitu uw partner. In overleg bepalen we welke methodiek het best geplaatst is om uw vacature zo snel en efficiënt mogelijk in te vullen.

Druk hier om meer te lezen

Consultancy & Coaching

Heeft uw bedrijf tijdelijk nood aan specifieke ervaring en is de kennis in uw bedrijf niet aanwezig? Of wenst u uw kaderleden en getalenteerde medewerkers te laten coachen? Nood aan een training op maat ? One-to-one of groepssessie?
Druk hier om meer te lezen

Detachering & Interim Management

Met de handen in het haar omdat uw marketingmanager met zwangerschapsverlof gaat? Neemt de sales director zijn of haar tijdskredietTijdelijk nood aan interne versterking voor specifieke projecten?
Druk hier om meer te lezen

Loopbaanbegeleiding

Bij Teitu zijn we overtuigd van een Total Experience Approach: op elk moment van de levenscyclus én op elk moment van de loopbaan van een individu. Experience staat daarin voor ervaring en beleving. Je stapt – nee, je springt! – vanuit je levenservaring naar een nieuwe professionele beleving.
Druk hier om meer te lezen

Jobs

Teitu is steeds op zoek naar getalenteerde personen met ervaring in Marketing, Sales, Human Resources, Communication, Customer Service, ICT, Engineering en Logistics & Supply Chain.
Druk hier om meer te lezen

Contact

Hebt u enkele vragen of wilt u een persoonlijk contactmoment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze Teitu medewerkers. Op deze manier kunnnen wij u zo snel mogelijk verder helpen.
Druk hier om meer te lezen